Welcome to The American Serial Killer Guidebook!!!!
March 8, 2022

Serial Killer Quiz - Test Your Serial Killer Knowledge

Serial Killer Quiz - Test Your Serial Killer Knowledge

(Answers at the end)

Are you a fan of True Crime, serial killers in particular? Think you know your stuff? Take our quiz and find out if you are a serial killer aficionado or just a petty theft noob:

 

 
1. When was the term “serial killer” first coined?
A. 1970s
B. 1980s
C. 1990s
 
2. Which of the following serial killers kept the heads of his victims in a freezer?
A. Billy the Kid
B. Jeffrey Dahmer
C. BTK
 
3. What was the serial killer Metal Fang mostly known for?
A. He had a pet wolf
B. He had white metal teeth
C. He had a group of aggressive dogs
 
4. Which serial killer was known for beheading and dismembering his victims?
A. BTK
B. Son of Sam
C. Cleveland Torso Murderer
 
5. What is the main difference between a mass murderer and a serial killer?
A. A serial killer is more skilled
B. A serial killer lets time pass between each murder
C. A serial killer murders all of the victims in a short period of time
 
6. Which of the following factors is not used by criminal experts to classify serial killers?
A. Motive of killing
B. Social patterns
C. Method of killing
 
7. What does MO in a serial killer’s MO stand for?
A. Method of operation
B. Murder operation
C. Modus operandi
 
8. Which serial killer murdered 30 women between 1974 and 1979?
A. Charles Manson
B. Jeffrey Dahmer
C. Ted Bundy
 
9. Which serial killer often dressed up as a clown and worked in charity events?
A. Ted Bundy
B. Charles Manson
C. John Wayne Gacy
 
10. Which man was known as the most “prolific” serial killer in US history?
A. Gary Ridgway
B. Jeffrey Dahmer
C. Paul Knowles
 
11. What is the nickname of the house in Chicago of H.H. Holmes, a notorious serial killer?
A. The Dungeon
B. Murder Castle
C. Fraudville
 
12. Which serial killer said that he committed murders under the commands of a demonic dog?
A. Dennis Rader
B. David Berkowitz
C. Bobby Joe Long
 
13. How did The Angel of Death murder most of his victims?
A. Drug
B. Smother
C. Drain them blood
 
14. What do we call a serial killer who believes that he or she would profit in some way from the act of murders?
A. A gain killer
B. A reward murderer
C. A profiteer
 
15. What was the IQ of Patrick Kearney or the Trash Bag Killer, who killed 32 people from 1965 to 1977?
A. 80
B. 110
C. 180
 
HELP SUPPORT OUR SHOW
 
 

Following the link lets Buzzsprout know we sent you, gets you a $20 Amazon gift card if you sign up for a paid plan, and helps support our show:
https://www.buzzsprout.com/?referrer_id=1876119

Buy Me a Coffee
Patreon

Review us on PodChaser

Please send all correspondence to:
The American Serial Killer Guidebook or TASKG
P.O. Box 3689
Lawton, Ok. 73502-3689

Website:
www.taskg.net

 
Answers:
1. A
2. B
3. B
4. C
5. B
6. C
7. C
8. C
9. C
10. A
11. B
12. B
13. A
14. A
15. C
google.com, pub-4571985251499051, DIRECT, f08c47fec0942fa0